A fideszbérenc prosti

jurakkata

Én még soha ennyi gratulációt nem kaptam, mint ma. De azért tegyük helyre a dolgokat. Nekem tűrnöm kell, hogy lekurvázzanak, belesípoljanak az arcomba, nyálat csorgatva mellé, hogy lökdössenek, belém marjanak, majd alázzanak órákon keresztül.

Nyilván helyénvaló az is, hogy a saját hangomat nem hallom egy nemzeti ünnepi megemlékezésen a sípoktól és természetesen nem kellene közbe avatkozni, ha kormánypárti nyugdíjasokat ütlegelnek. Néznem kellett volna, hogy megverik, meg amúgy miért léptem oda és tényleg érthetetlen, hogy elborult az agyam, hogy egy idős embert, akinek - idézem - "elfekvőben a helye", megütnek, mert megkérdezi, miért fütyülnek és miért nem a kijelölt kordon mögött tiltakoznak. Mert amúgy az is rendjén van, hogy az alkotmányos jogukkal élve füttyögnek, bent a tömegben, törvényellenesen, semmibe nézve azokat, akik méltó módon akartak ünnepelni. 
Mondjuk, tényleg nem értem, miért akadok ki, hogy el akarják vágni a torkunkat, amúgy meg diktatúra van és nekik minden tilos. (és a k..va anyámat)(és prosti vagyok) 

Természetesen a gyerekem is repdes az örömtől, ha azt látja, hogy az anyukáját rángatják, kurvázzák egy nemzeti ünnepen órákon át, miközben közvetít, tehát a munkáját végzi. 

Amúgy meg lássa azt is, hogy az anyukája nem védi meg az idős embert és higgadtan tűri a pocskondiázást.

Persze, ne álljak ki magamért (és kussoljak, mert mást gondolok), (meg prosti vagyok), (meg hazug), mert mást merek gondolni, mint ők. 

Nem is értem, mit képzelek magamról, hogy nem nézek a 24.hu kamerájába, bár többször üvöltik, hogy "Nézz a kamerába", akik csak onnét vágják meg a felvételt, ahol nem látszódik, hogy idős embert védtem meg és persze alkotmányos joguk, hogy csak ők beszéljenek és hogy képzelem, hogy kérdezni merek tőlük, amúgy "hisztérikusan", mert a helyszínen a hangodat sem lehet hallani a füttyögéstől, persze a fotelből otthonról másként hangozhat. 

Amúgy meg fideszrinbanc vagyok, bértollnok, unintelligens barom, akit le kell szopatni és meg kell baszni. Egészen szerencsés, hogy ők igazi férfiak, és még véletlenül sem iszkoltak el, miután már nem védte őket a tömeg. 

Azt gondolom, hogy annyira jellemző rájuk, hogy amikor már nincs más eszközük, akkor jönnének a lejáratással...de tudjátok, a "csendes többség", az ország kétharmada is tud egy vonalat húzni, amikor már nem lesz elnéző, nem tűrjük, hogy meggyalázzák az ünnepünket, ami nekik nem jelent semmit, tényleg semmit, csak egy napot, amikor felhívhatják magukra a figyelmet, végre uszíthatnak, feszültséget szíthatnak, bomlaszthatnak...ahogy Juhász Péter mondta: "erre vártunk"...

És mi tűrjük, mert amúgy megpróbálnak mocskolni, hazudnak és bújnak a sípjaik mögé. 

Ezúton szeretnék lehetőséget biztosítani azoknak, akik álprofilok mögé bújva akarnak "megb@szni", hogy személyesen találkozzunk. Várom őket a Hősök terén, szombaton 10 órától. 


Barátsággal: 
Jurák Kata

Címkék: Jurák Kata
http://jurakkata.blogstar.hu/./pages/jurakkata/contents/blog/36250/pics/lead_800x600.jpg
Jurák Kata
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?